Tongkat Ali Extract NL

Eindelijk beschikbaar. Een ECHT Tongkat Ali (Pasak Bumi) extract, gemaakt van pure Tongkat Ali zonder toevoegingen.Soxhlet

Er zijn veel extracten op de markt (50x, 100x, 200x), maar de meeste bevatten weinig Tongkat Ali of zijn gewoon nep. Gestandaardiseerde Tongkat Ali extracten bestaan niet en er zijn ook geen certificaten voor. 

Neem bijvoorbeeld de erg vaak voorkomende verhouding: 40% glyco-saponins, 22% eurypeptides and 30% polysaccharides (oa in de LJ-100) , 92% is dus iets anders dan Tongkat Ali oa glucose en niet bestaande stoffen zoals eurypeptides.

Ons extract is vergelijkbaar met een 30-50x extract. Maar heel eerlijk is het niet te vergelijken omdat niemand precies aangeeft wat in hun extract zit.

Ons extract bevat alleen Tongkat Ali.

Alle voorbeelden en informatie over het gebruik van Tongkat Ali op deze site zijn puur informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van de traditionele gebruikers van Tongkat Ali in Azië. U dient 18 jaar en ouder te zijn om Tongkat Ali te kopen. Wij verkopen geen Tongkat Ali voor consumptie. Bij aankoop bent u verplicht akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Lees onze disclaimer.

Tongkat Ali Extract, 25 gram, 100 capsules

Kraatje
excl Verzendkosten kg
Bestel
Tongkat Ali Extract Capsules UK
  • Beschrijving

Zuiver Tongkat Ali Extract in capsules (size “0”). Elke capsule bevat 0,25 Gram Tongkat Ali Extract.

Een capsule extract is gelijk aan ongeveer 2,5 gram tongkat ali poeder.

Lees onze disclaimer.